Pretraga

Arhiva članaka

14. март 2016.

Mladost - Omarska 1:1

Mladost i Omarska su odigrali odličan susret u Donjoj Slatini, te potvrdili da se obe ekipe sa pravom nalaze na vrhu tabele drugoligaškog zapada. Samo je teren bio veoma loš uslijed obilnih padavina, pa je spriječio aktere da do kraja pokažu svoje fudbalsko umijeće.

Obe ekipe su od samog starta krenule ofanzivno sa željom da osvoje sva tri boda. Domaćin je došao u vođstvo u 17. minutu. Nakon jedne nabačene lopte, štoperi Omarske su loptu izbili na ivicu šesnaesterca, ali se na pravom mjestu našao Žerić, koji je lijepim i preciznim udarcem pogodio same rašlje gola Omarske. Do kraja prvog poluvremena nije bilo mnogo šansi, ali treba izdvojiti lijep pokušaj Hrvaćanina sa ivice šesnaesterca, te dobru odbranu Inđića nakon udarca napadača Mladosti.

Omarska je u drugom poluvremenu bila još ofanzivnija u namjeri da dođe do povoljnijeg rezultata. Do izjednačenja je stigla u 71. minutu. Jaćimović je šutirao iskosa, lopta je pogodila jednog igrača domaćih u ruku, ali se odbila do Panića koji je iz neposredne blizine matirao Lakića. U poslednjih dvadeset minuta, igra se u potpunosti rasplamsala, jer nijedna ekipa nije bila zadovoljan bodom. Domaćin je prijetio dugačkim loptama, a Omarska uigranim akcijama, polukontrama i kontrama. Najbolju priliku za Omarsku je propustio Jaćimović koji je dobro šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je bio za malo neprecizan.

Najviše bure je viđeno u poslednjim sekundama susreta. Panić je utekao odbrani Mladosti, ušao u šesnaestarac, odlučio se da dribla štopera domaćih, ali je u duelu pao. Panić je tražio penal, a sudija je ocijenio da se radi o simuliranju, te mu pokažao žuti karton. U toj gužvi, zbog igranja loptom nakon prekida, Hrvaćanin je zaradio drugi žuti, tj. crveni karton. Međutim, domaćin nije imao vremena da iskoristi prednost igrača više, jer je odmah uslijedio kraj utakmice. Završilo je neriješeno, s tim da mislim da je Omarska bila za nijansu bliže pobjedi. Ovo je prvi remi Omarske u ovoj sezoni.

Donja Slatina: Mladost – Omarska 1-1
Strijelci: 1:0-Žerić 17’, 1:1-Panić 71’
Sudija: Ajder Vanja (Banjaluka). 
Gledalaca: 150
Žuti kartoni: Stanković, Lakić (Maldost), Anđić, N. Nišević, Panić (Omarska). 
Crveni karton: Hrvaćanin u 94. minutu (Omarska)

Mladost: Lakić, Paležnica (Josipović), Vidaković, Bjelić, Ilić Dragan, Ilić Miloš (Huseinbašić), Stanković, Žerić, Tešić, Nemanja Ilić, Čolić (Karanović). Trener: Kadić Nihad

Omarska: Inđić, Anđić, Bojan Romanić, Milinković, Višić, Zdjelar, Grahovac, Nemanja Nišević (Vujković), Panić, Jaćimović, Hrvaćanin. Trener: Vuleta Milenko.

Preuzeto sa stranice: http://www.fkomarska.com.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi