Pretraga

Arhiva članaka

11. фебруар 2016.

Rasterećeno u nastavku prvenstva


Fudbaleri drugoligaša Mladosti iz Donje Slatine krenuli su sa pripremama 22. januara i već odigrali dvije utakmice, sa Hajdukom iz Orašja (3:3) i Odžakom (4:2). Ekipa iz Donje Slatine prvi dio prvenstva završila je na odličnom 4. mjestu sa 31 osvojenim bodom.

- Ambicije kluba pred start prvenstva bile su opstanak u drugoligaškoj konkurenciji, ali smo svojim igrama i rezultatima napravili nešto što je malo ko očekivao, pa smo u 15 odigranih utakmica zabilježili 9 pobjeda, 4 remija i samo dva poraza i umjesto borbe za opstanak uključili se u borbu za šampiona. Naš cilj smo već ispunili, što je veliki uspjeh, kada se pogleda kvalitet i renome ekipa u ovom rangu. U nastavak prvenstva ulazimo potpuno rasterećeno za što bolji plasman, kaže Nihad Kadić, šef stručnog štaba Mladosti.

U odnosu na jesenji dio prvenstva nije bilo većih igračkih promjena, a strateg Kadić posebno ističe odličan pristup svih igrača u pripremnom periodu.

- Svi igrači imaju profesionalan odnos prema obavezama u klubu, a uprava je obezbijedila sve potrebne uslove za normalan rad. Zbog obaveza na fakultetu otišli su: Milan Simeunović i Miroslav Cvijić, a u klub je došlo nekoliko mladih i talentovanih fudbalera, koji se ozbiljno nameću za startnih jedanaest, ističe trener Kadić i dodaje da će do početka prvenstva odigrati još četiri pripremne utakmice.

Preuzeto sa sajta: pravdabl.com.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi