Pretraga

Arhiva članaka

3. фебруар 2016.

Budućnost "mjerka" prvo mjesto


Fudbaleri Budućnosti iz Gornje Slatine startovali su sa pripremama za proljećni dio sezone u Regionalnoj ligi RS, grupa Centar. Ekipa iz Gornje Slatine završila je prvi dio sezona na odličnom 3. mjestu sa 25 osvojenih bodova, tri manje u odnosu na vodeći dvojac Mineral i Slogu.

- Naše ambicije su jasne - želimo prvo mjesto i plasman u Drugu ligu RS, grupa Zapad. Počeli smo sa pripremama, zadržali smo postojeći igrački kadar u odnosu na jesenju polusezonu. Otišao je samo Miloš Vasiljević u Mladost iz Donje Slatine, a od novih imena su: povratnik Igor Smiljić i Petar Bosić iz C. Zvijezde iz Gajeva. U pregovorima smo sa još trojicom provjerenih fudbalera, sa kojima bi značajno ojačali redove i mogli lakše da prvog mjesta, kaže Rado Bosić, predsjednik kluba.

Pored “sređivanja” igračkog kadra. agilna uprava Budućnosti nastoji da infrastruktura na stadionu bude završena do starta proljećnog dijela prvenstva, čime bi ovaj sportski objekat bio jedan od najljepših u ligi.

- Svlačionice i tribine trebaju da budu završene do početka proljećne polusezone, čime bi ispunili svoj plan. U sklopu toga, biće postavljeno 200 sjedišta na tribine, a do početka naredne sezone očekujemo da stadion dobije potpuno novi ambijent. Moram posebno da istaknem firmu “Pe komerc" iz Gornje Slatine. koja je u ovim teškim vremenima, obezbijedila kompletnu stolariju za svlačionicu i posebno smo im zahvalni na tome, naglašava predsjednik Bosić.

Preuzeto sa sajta: pravdabl.com

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi