Pretraga

Arhiva članaka

26. јун 2023.

Kraj ovogodišnje fudbalske sezone

Sezona je bila duga i teška, iscrpljujuća. Od 17 ekipa zauzeli smo 5 mjesto sa 14 pobjeda 9 neriješenih i 9 poraza te osvojili 51 bod.

Cilj uprave i ljudi oko kluba koji vole fudbal je bio da okupimo svu našu omladinu na jednom mjestu, na našem stadionu, cilj nije bio viši rang nego druženje i dobar fudbal a bilo ga je dosta za ovu sezonu. Tu je i par momaka iz okolnih sela koji već duži niz godina igraju za naš klub možemo slobodno reć besplatno te na njih gledamo kao i na domaće igrače i ovom prilikom želimo im se zahvaliti što su dio našeg kluba.

Od prodaje članskih karti, ulaznica te vas koji ste nesebično izdvojili novčana sretstva kupili smo kosačicu koja je bila neophodna klubu. Započeti su radovi za izgradnju novih kućica koje će se nalaziti nasuprot tribina te jedan pomoćni objekat uz lijevu stranu svlacionica gledajući sa terena, postavili smo i novi led reflektori koji će nam omogućiti igranje i noćnih utakmica a početkom sezone kupujemo i nove mreže za golove pošto su stare dotrajale.

Na kraju prvenstva je neko želio da baci priču kako je u klubu nestao novac što nije istina iza čega čvrsto stojimo sa dokazima na papiru od ulaza i izlaza novca iz kluba. Od početka do kraja sezone za svaki novčić imamo dokaz za šta je trošeno. Možemo slobodno reć da klub u zadnje vrijeme funkcioniše bolje nego ikad te da nismo imali većih problem.

Ovom prilikom želimo da čestitamo ekipi Crkvine za ulazak u viši rang te osvajanje kupa.

Želimo da se zahvalimo svim sponzorima koji su pomagali u radu kluba svima vama koji ste organizovali večere za igrače te našoj dijaspori koja nam je uveliko pomogla i ove sezone puno jače nego inače, a najviše ljudima koji su izdvajali novčana sretstva na mjesečnom nivou te na taj način pomagali u funkcionisanju kluba.

Ovom slikom sa druženja naših mještana završavamo sezonu a vama želimo lijep odmor...

Izvor: www.facebook.com/FkBuducnostGornjaSlatina/

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi