Pretraga

Arhiva članaka

14. мај 2022.

17. Слатински сусрети у Швајцарској

Одржани су 17. по реду Слатнски сусрети, организовани од стране Удружења Слатинаца у Швајцарској, гдје су се окупили људи који су порјеклом са наше општине а живе и раде у Швајцарској.

Поред дружења, евоцирања успомена овај сусрет је уједно био јединствена прилика да се наши људи упознају са тренутним стањем и плановима у наредном периоду у општини Шамац, са акцентом на инфраструктурне пројекте који ће бити реализовани а тичу се мјесних заједница Горња Слатина, Средња Слатина, Доња Слатина и Гајеви.


Представнику Удружења Слатинаца уручена је Плакета као знак захвалности овом удружењу за пружање несебичне подршке и хуманитарног дјеловања у свим областима живота општине Шамац.


Овим путем желим још једном да се захвалим на позиву и изразим велику част и задовољство што сам заједно са члановима свог кабинета имао прилику да присуствујем на овој традиционалној манифестацији уз жељу да Удружење Слатинаца настави да његује нашу традицију и буде њен достојан чувар.

Извор: https://www.facebook.com/djordje.milicevic.nacelnik

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi