Pretraga

Arhiva članaka

21. новембар 2021.

Sudijska lakrdija pomoćnih sudija u Vranjaku

U utakmici 14. kola područne lige Modriča Šamac u Vranjaku između domaćina Trebavca i Budućnosti iz Gornje Slatine konačan rezultat je bio 3:3. Ništa nebi bilo sporno osim 3 poništena gola za goste od strane pomoćnih sudija Marka Maksimovića i Nemanje Perića. 

Iz FK Budućnosti su kako saznajemo najavili istupanje iz lige i postavili pitanje javnosti. Za koga mi igramo fudbala ako se već u naprijed zna ko će osvojit prvenstvo???

Tekst prenosimo u cjelosti.

Обавјештење :

Након данашње лакрдије поништавања три гола од стране помоћних судија Перића и Максимовића.
Ф. К. Будућност ће на следећој хитној сједници управе клуба донијети одлуку о даљњем учешћу и такмичењу у Подручној лиги 4 Модрича-Шамац!

О даљим корацима биће обавијештен како Савез тако и јавност!
Ово што се дешава је већ постала уобичајена пракса, што мисли и још неколико клубова, те мислимо да нема смисла о даљњем учествовању у истом.
Шта још запажа већина клубова је ситуација да господин судија Максимовић одбија неколико пута да пријеђе судити виши ранг те остаје у нашој лиги у којој ствара бесмисао својим одлукама из меча у меч...

Напомена, ово нема никакве везе са играчима било које екипе, они одвајају своје драгоцјено вријеме, новац, здравље итд...као и наши момци. Зарад чега?!

Izvor: SportDC

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi