Pretraga

Arhiva članaka

25. мај 2019.

Одржани „16. Слатински сусрети“

У Швајцарском граду Цириху одржана је 16. по реду манифестација „Слатински сусрети“ којој су присуствовали представници  Мјесних заједница Горња,  Доња и Средња Слатина и Гајева, свештеник слатинске парохије Драган Павловић, те представници општине Шамац на челу са начелником општине Ђорђем Милићевић.


Од ове године Удружење Слатинаца за своју  крсну славу прославља славу Свете Тројице, те је ломљен славски колач уз присуство око 150 слатинаца и гајевљана на привременом раду у Швајцарској.
На манифестацији од привремено запослених у Швајцарској за Удружењу грађана за лица са посебним потребама Шамац уручена су средства у висини од око 2.500 КМ.


Том приликом начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић се захвалио организаторима рекавши да је ово била једна садржајна посјета у пријатној атмосфери гдје су кроз дружење имали прилику да размијене искуства са нашим људима који су и до сада учествовали у хуманитарним акцијама и појединим пројектима на шамачком подручју.

Светлана Павловић, дипл. журналиста

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi