Pretraga

Arhiva članaka

28. новембар 2018.

Kadić napustio Mladost

Nihad Kadić nije više šef stručnog štaba drugoligaša Mladosti iz Donje Slatine. Ovaj trofejni fudbalski stručnjak, za 4,5 godine, sa Mladosti ostvario je istorijske uspjehe i sigurno je da če biti upisan zlatnim slovima u istoriju ovog kluba.

Mladost je proteklu jesenju polusezonu na drugoligaškom "zapadu" završila na 5. mjestu, a iznenadni odlazak Kadića, sigurno je da če biti veliki gubitak.
Već u prvoj sezoni na klupi Mladosti u drugoligaškoj konkurenciji, Kadić je osvojio 6. mjesto mjesto, naredne sezone četvrti, pa treći, a prošle sezone završili su na sjajnom 2. mjestu, u godini kada su od 45 utakmica, čak 38 završili bez poraza. 

Osvojena su i dva kupa na području OFS Šamac. Za odlične rezultate, Kadić je proglašavan i trenerom godine u OFS Šamac i PFS Doboj.

- Ponuda ima, ali u ovom trenutku je rano govoriti o mojoj odluci, koji ću klub preuzeti. Želim prije svega da se odmorim i riješim određene porodične probleme, a onda se vraćam fudbalu, istakao je popularni Kadija za naš portal.

pravdabl.com

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi