Pretraga

Arhiva članaka

6. новембар 2016.

Slatinke uspješne u Doboju

karate-sekcija-gornja-slatina-u -dobojuU nedjelju, (06.11.2016.) karatisti sekcije “Gornja Slatina” nastupili su na 1. Otvorenom prvenstvu RS u Ujedinjenom karateu (United World Karate) koje je održano u Doboju.

Nastup naših karatista bio je više nego uspješan, u konkurenciji 300 takmičara osvojili su 11 medalja.
Medalje su osvojili:
Jelena Mikić, 1. mjesto, zlatna medalja,
Milana Mikić, 2. mjesto, srebrna medalja,
Ružica Aranđić, 2. mjesto, srebrna medalja.

. . .

Detaljniji izvještaj Ružica Aranđić.

U organizaciji kluba borilačkih sportova „Vila“ Doboj u Doboju 6. novembra 2016. godine u sali srednje škole organizovano je prvo Otvoreno prvenstvo Republike Srpske u Ujedinjenom karateu (United World Karate). Na takmičenju je učestvovalo 300 takmičara iz 17 klubova iz Republike Srpske i Republike Srbije. Takmičilo se na dva borilišta.

Karatisti iz karate sekcije „Gornja Slatina“ osvojili su zapažene rezultate, sa svojih 7 takmičara.

Trener sekcije Marko Kostić kaže da je zadovoljan takmičenjem.
- Naša ekipa osvojila je ukupno 11 medalja, od čega je 4 bronzane medalje, 5 srebrnih i 2 zlatne medalje. Naši takmičari bili su zastupljeni u svim disciplinama. Želio bih izdvojiti Dragana Aranđić i Jelenu Mikić, koji su radili borbe i Dragan je osvojio 1. mjesto tj. zlatnu medalju a Jelena kojoj je ovo bila prva borba 2. mjesto tj. srebrnu medalju, a takođe je Jelana osvojila i zlatnu medalju u katama pojedinačno - iznio je svoje impresije trener Kostić.

Glavni trener Nikola Živković Jimmy (nosilac crnog pojasa 8 dan), takođe je izrazio svoje zadovoljstvo i rekao je da su naša tri kluba (Modriča, Šamac, Slatina) ostvarili su zapažene rezultate.
- U klubu imamo licencirane trenere i sudije koje rade sa djecom što puno doprinosi kvalitetu treninga a to na kraju donosi dobre rezultate na takmičenjima.
Takođe rekao je da je zadovoljan radom slatinskih karatista i trenera Kostića.



Povezani članci:
>>  Slatinci na takmičenju u Brčkom

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi