Pretraga

Arhiva članaka

27. септембар 2016.

Mladost - Sloga (Trn) 7:0

U okviru sedmog kola Druge lige Zapad, u Donjoj Slatini sastali su se domaća Mladost i ekipa Sloge iz Trna. Pobijedila je ekipa Mladosti rezultatom 7:0.

Presudan trenutak na utakmici desio se u 6. minuti kada Džafić izlazi jedan na jedan sa golmanom Crnčevićem koji ga nekontrolisanom reakcijom obara u šesnaestercu, sudija Dragan Todić nije imao dilemu, pokazao je na bijelu tačku i direktan crveni karton golmanu Crnčeviću. Siguran u izvođenju najstrože kazne bio je Miloš Ilić. Gosti su pružali dosta jak otpor sve do 44. minuta kada drugi gol za domaće postiže Siniša Žerić. S tim rezultatom se odlazi na odmor.
U drugom poluvremenu gosti nisu mogli parirati ni u jednom segmentu igre, a rezultat je se samo povećavao, Strijelci su bili Krsta Mišić u 55. minutu, Džafer Džafić u 58. i 69. minutu, Niko Đurić u 79. minutu i drugi put na ovom meču u 86. minutu strijelac je bio Siniša Žerić.

U narednom kolu ekipa Sloge dočekuje Mineral,  a Mladost gostuje u Doboju, ekipi Željezničara.
FK Mladost – FK Sloga 7-0 (2-0)

Sudija: Todić Dragan (Doboj).
Strijelci: M. Ilić  9’(p), Žerić 44. i 86’, Mišić 55’, Džafić 58. i 69’, Đurić 79’.
Žuti kartoni: Mišić, Žerić, M. Ilić (Mladost) ; P. Travar (Sloga). Crveni karton: Crnčević (Sloga).

Mladost: Lakić, Kadić, Tešić,  D. Ilić, Čolić, N. Ilić, Mišić (od 57’ Paležnica), Đurić,  M. Ilić (od 75’ Dejić), Džafić (od 75’ Ivanović) i Žerić. Trener: Nihad Kadić. 

Sloga: Crnčević, Tepić, Radusin, Paripović, Garača (od 4’ Đukanović), Travar G, Jokanović, Ivić, Kukić (od 9’ Lekić), P. Travar  (Od 46’ Grozdanić) i Šipovac. Trener: Predrag Tatić. 

Izvor: sport dc.net

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi