Pretraga

Arhiva članaka

30. децембар 2014.

Budućnost i Ilić proglašeni najuspješnijim


Sinoć je u restoranu Spens u Šamcu izvršena dodjela priznanja za najuspješnije u fudbalu u 2014. godini na području opštine. Za najuspješniju ekipu proglašena je ekipa Budućnosti iz Gornje Slatine.

Priznanje je uslijedilo kao rezultat vrlo dobrih igara na početku godine i osvajanja drugog mjesta koje je Budućnosti donijelo plasman u viši rang takmičenja. Dobar dio sezone bili su na vrhu tabele i titulu su izgubili u zadnjem kolu. Kao novajlija, u Regionalnoj ligi igraju dobro. Jesenji dio sezone završili su u sredini tabele sa 5 pobjeda, 5 poraza i 3 remija.

Budućnost ima mladu i talentovanu ekipu i ovo priznanje treba da im bude podstrek za buduće uspjehe.

Za najboljeg igrača proglašen je Miloš Ilić iz Gajeva, fudbaler Mladosti iz Donje Slatine. Miloš je ove godine igrao odlično. Osim dobrih partija koje je pružao postigao je i nekoliko prelijepih golova. Najviše je zaslužan što je njegova ekipa uspjela da napravi nekoliko vezanih pobjeda i dobro se pozicionira na tabeli za drugi dio prvenstva.


Osim njih, nagrade su dobili: Zvijezda iz Kruškovog Polja za fer-plej, Borac iz Šamca za ekipu u konkurenciji mlađih kategorija, Đurić Niko iz Borca kao najperspektivniji mladi igrač, Milan Tomić kao najbolji sportski radnik, Savo Mrkonjić kao najbolji trener i Dragan Nišić kao najbolji sudija.

Fudbal u Slatini ne mora da brine za budućnost.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi