Pretraga

Arhiva članaka

8. децембар 2014.

Рачунари за школу у Горњој Слатини


Мото група „Ноћни вукови“ из Републике Српске, у сарадњи са донаторима компанијама „М:тел“ и „Пи-си“ из Бањалуке, обезбиједила је 15 рачунара за Основну школу у Горњој Слатини код Шамца.

Предсједник Мото групе „Ноћни вукови“ из Шамца Предраг Благојевић рекао је да је Основна школа у Горњој Слатини одиграла значајну улогу у помоћи поплављеном становништву и да су се зато одлучили да јој донирају рачунаре. Он каже да се „Ноћни вукови“ одазивају на све хуманитарне акције и да су међу првима стигли у Шамац током мајских поплава. „Наставићемо са нашим хуманитарним активностима.“, рекао је Благојевић, који је школи у Горњој Слатини уручио донацију.

Предсједник Скупштине општине Шамац Предраг Маринковић захвалио је за донацију и истакао да Мјесна заједница Горња Слатина и школа нису поплављене у мају, али су дали значајан допринос у помоћи другима. „Током поплава у школи у Горњој Слатини био је смјештен дом здравља, а потом и грађани којима су уништене куће.“, каже Маринковић.

Директор Основне школе у Горњој Слатини Цвијета Јовић захвалила је за донацију, која ће им, како каже, помоћи за унапређење васпитно образовног рада. 
Она је додала да су недавно добили пројектор и пројектно платно, а за то је заслужна ученица шестог разреда Аранђић Ружица која је учествујући на међународном конкурсу поводом дана штедње освојила награду од 1.000 КМ и поклонила школи.
„За тај новац купљен је пројектор и пројектно платно, тако да са донацијом рачунара имамо неопходно. Комплетирани смо са техником у право вријеме.“ - каже Јовићева.

Светлана Павловић, дипл.журналиста

Преузето са сајта: www.opstinasamac.org

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi