Pretraga

Arhiva članaka

26. март 2006.

Budućnost - Sloga 4:3

Na početku proljetnog prvenstva u okviru 3. MOL Doboj u Gornjoj Slatini Budućnost je pobijedila Slogu rezultatom 4:3.
Po prohladnom i vjetrovitom vremenu ljubitelji fudbala su imali šta da vide na utakmici u derbiju između ova dva rivala. Utakmica sa puno golova, šansi i preokreta, nije bila preporučljiva za one sa slabim živcima.

Sloga je vrlo brzo došla do prednosti. U 4` posle prekida, ubačenu loptu u kazneni prostor domaćih efektno zahvata Slađan Milanović i pogađa mrežu. U 14` posle greške golmana Vasiljevića lopte se dočepao Milanović i odmjerenim i preciznim udarcem ponovo savladao Gajića. Nije se dugo čekalo u 28` Milanović je prisilio Vasiljevića na grešku, uzeo mu loptu i zaobišavši Gajića postigao i treći pogodak Domaći su nakon toga u 35` uspjeli smanjiti na 3:1, posle greške gostiju koji su praveći ofsajd ostavili Bajkanovića samog nadomak kaznenog prostora koji rutinirano postiže pogodak. To je bio i rezultat poluvremena.
U nastavku igre došlo je do velikog preokreta i Budućnost je uspjela doći do pobjede najprije zahvaljujući velikim pogreškama igrača gostiju. U 63` na izgled u bezopasnoj situaciji igrač domaći Pajić N. nije zahvatio loptu na koju je išao glavom već ga ona pogađa u tijelo i odbija se do Miličeveć D. kome nije bilo teško da je pospremi u mrežu. U 79` Vasiljević P. je uputio loptu gotovo sa polovine igrališta prema golu gostiju, neopreznošću golmana Pajića ona je završila u mreži. U 84` domaći su ponovo pravili ofsajd nakon čega je do lopte došao Milićević D. i postavio konačan rezultat utakmice. Nakon toga i jedni i drugi imali su priliku da postignu gol ali mreže su ostale mirne.

Na kraju moramo istaći vrlo dobro suđenje sudije Perice Ilić ali konstatovati da sudije pomoćnici Z. Mirić i B. Savičić nisu bili na visini zadatka.

Zvijezda iz Gajeva i Mladost iz Donje Slatine su odložili svoju utakmicu radi smrti Mirka Aranđić Mirčije, velikog fudbalera i boema Mladosti.

Slike sa utakmice.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi