Pretraga

Arhiva članaka

28. децембар 2022.

Проглашење најбољих у Фудбалу

У организацији Фудбалског савеза општине Шамац (ОФС) у Шамцу одржана је 21. по реду, традиционална манифестација под називом „Избор најбољих у Општинском фудбалском савезу за 2022. годину“, те су најзаслужнијим у фудбалу подијељене награде и признања.


Најбољи клуб је ФК „Црквина“ из Црквине, јесењи првак Подручне лиге Модрича - Шамац, док је за најбољег фудбалера изабран Петар Марчета, млади нападач друголигаша Борца из Шамца.

Титулу најбољег спортског радника понио је Милан Станишић из Братства из Доње Дубице, најбољи судија је Славиша Митровић из Шамца, најбољи футсалер Милан Симеуновић из КМФ Империја из Шамца, док је најбоља фудбалерка Магдалена Савић из ЖФК „Борац“ из Шамца.

Најперспективнији претпионир: Миодраг Радуловић (ФК Пелагићево), Најперспективнији пионир: Кристијан Ивановски (ФК Борац Шамац), Најперспективнији кадет: Стефан Богдановић (ФК Борац Шамац), Најперспективнији јуниор: Огњен Нишић (ФК Борац Шамац).
Најперспективнија фудбалерка: Драгана Пајић (ЖФК Борац Шамац).

Фер плеј екипа ФК Будућност Горња Слатина.

Светлана Павловић, дипл. журналиста

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi