Pretraga

Arhiva članaka

4. фебруар 2020.

Mladost napada 1. ligu

dejan-limic-mladost-slatina
Fudbaleri Mladosti iz Donje Slatine vrijedno treniraju već sedam dana, pod vođstvom šefa stručnog štaba Marka Stojića, s ciljem da što spremnije i ozbiljnije dočekali početak proljetnog dijela prvenstva. 

Jedna od najvažnijih karika tima jeste Dejan Limić, neumorna radilica na sredini terena, koji ima očekivanja da će klub brzo doći do vrha tabele na drugoligaškom Zapadu.

– Pripreme odlično protiču, od starta se radi punom parom i u jakom tempu, vidi se da se većina igrača pridržavala plana i programa u toku zimske pauze. Pa naše ambicije bar otkako sam ja došao u klub su uvijek najveće, pretprošle sezone smo završili drugi iza Modriče, prošle sezone kao trećeplasirani tako da smatram da ćemo i ove sezone ponoviti taj plasman, pa sad hoće li nam to biti dovoljno da kao drugi uđemo u Prvu ligu Republike Srpske ili kao treći eventualno da igramo baraž vidjećemo krajem maja kada se budu svodili računi. Iskreno i od srca bi volio da se spasi Zvijezda iz Etno Sela Stanišić, što bi i trećeplasiranoj ekipi iz našeg prvenstva donijelo “baraž meč” sa trećim sa Istoka. Jer zaista je konkurencija za prva dva mjesta nikad veća unazad poslednjih 5-6 godina jer osim u jesen najboljeg Borca iz Kozarske Dubice koji ima osjetnu prednost od 7 bodova nad drugoplasiranim i u najboljoj je startnoj poziciji, u igri su još dobojska Sloga, Jedinstvo Žeravica, Ljubić iz Prnjavora i uz nas vjerovatno iz potaje svoju šansu vreba i Sloboda iz Mrkonjić Grada kao dugogodišnji prvoligaš. Nama nije imperativ po svaku cjenu ulazak u Prvu ligu Republike Srpske, već ako se tako namjesti i krenu nas rezultati a imamo dobar raspored od 8 kući i 6 na strani da ćemo iskoristiti priliku ako nam se ukaže.

Za razliku od konkurenata za najviši plasman kod kojih sigurno postoji pritisak od njihovog rukovodstva za tim uspjehom, mi smo bez tog problema što sigurno nama igračima na čelu sa šefom Stojićem olakšava samu pripremu i odigravanje utakmica — analiziro je jesen i razmišljao o proljeću Dejan Limić.

mladost-slatina-druga-liga-zapad

Izvor: pravda.bl

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi