Pretraga

Arhiva članaka

25. јул 2018.

Zvijezda spremnija od Mladosti

U okviru pripremnih utakmica za predstojeću fudbalsku sezonu Zvijezda iz Gradačca je u Donjoj Slatini pobijedila Mladost, rezultatom 5:2.


Utakmica samo što je počela, posle grešaka igrača zadnje linije i vratara  Mladosti, Zvijezda je došla do prednosti. Mladost se uspijeva malo trgnuti i konsolidovati sredinom prvog poluvremena i iz školski odigrane akcije izjednačiti rezultat. Još par minuta bila je u dobrom ritmu i stvorila je par šansi koje nisu rezultirale pogotkom. I ponovo dolazi do teških grešaka odbrambene formacije domaće ekipe i gosti u kratkom roku daju 3 gola. To je bio i rezultat prvog poluvremena.


U nastavku utakmice oba trenera ukazala su šansu i probala više igrača. Bila je to igra ravnopravnih rivala. Postignuta su 2 pogotka. Prvo je Čaušević pogodio iz slobodnog udarca, što je domaćima dalo motiv i nadu da mogu napraviti i nešto više od poraza na ovoj utakmici. I onda već viđene scene u prvom poluvremenu, odbrana Mladosti ne postoji, gosti više već lako postižu gol u prekidu igre, iz kornera.


Zvijezda je pokazala više na današnjoj utakmici i zasluženo pobijedila.
Mladost je pokazala slabosti u zadnjoj liniji koje će, nadamo se, trener Kadić uspjeti otkloniti do početka prvenstva.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi