Pretraga

Arhiva članaka

25. децембар 2017.

Проглашење најбољих у општинском фудбалском савезу

У хотелу „Плажа“ одржана је 15. по реду, традиционална манифестација под називом „Избор најбољих у општинском фудбалском савезу за 2017. годину“.


Признање Фер-плеј додијељено је ФК „Звијезда“ из Крушковог Поља, најбољи тренер, Милан Маслић, фудбалски судија Милан Челиковић, фудбалски радник Предраг Пајић а најперспективнији играч је фудбалер Борца“ Синиша Пивашевић. Најбољи фудбалски клуб млађих категорија – кадетска секција ФК „Пелагићево“, најбољи фудбалер сениор је Јовица Лакић, фудбалер Младости из Д. Слатине и најбољи фудбалски клуб је ФК „Младост“ из Доње Слатине. Најбољима су уручене дипломе и медаље.

Предсједник општинског фудбалског савеза Шамац (ОФС) Светозар Евђић каже да су уручили признања најуспјешнијим у фудбалском спорту, а намјера ОФС и руководства општине Шамац је да ову манифестацију претворе у манифестацију додјеле признања у спорту уопште на општини Шамац. 
„С обзиром да се спорт на општини Шамац доминантно финансира из буџета општине,  следеће године оживјећемо спортски савез општине Шамац и одати признања најуспјешнијим у спорту уопште на подручју општине Шамац, јер та манифестација заслужује пажњу“ – каже Евђић.

Начелник службе за друштвене дјелатности Слободан Стојић честитао је награђеним и истакао да ће општина и даље сходно својим могућностима подржавати младост и све клубове који се баве спортом.

Предсједник ФК „Младост“ из Доње Слатине Драган Аранђић истиче да је овај клуб по четврти пута заредом проглашен за најуспјешнији клуб на овом подручју. „Велика част, али смо својим трудом и залагањем заслужили. Играмо већ осму годину другу лигу РС, тренутно смо други на табели међу 16 клубова групе Запад. Прошле године смо прославили 80. година постојања клуба и тада добили велика признања, златну плакету од ФС РС, сребрену плакету од подручног ФС, сви су препознали наш рад и труд“ – каже Аранђић.

Седамнаестогодишњи Синиша Пивашевић из ФК „Борац“ најперспективнији је играч на овом подручју и каже да се од 10 године бави фудбалом, те истиче да му је ово прва награда и да ће оправдати очекивања.

Светлана Павловић, дипл. журналиста

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi