Pretraga

Arhiva članaka

13. март 2017.

Šampioni iz Brčkog

U organizaciji kluba borilačkih sportova „IPPON“ Brčko, 4. marta 2017. godine, u sali Srednje ekonomske škole organizovan je prvi Internacionalni karate KUP po kalendaru Ujedinjenog karatea (United World Karate). 
Na takmičenju je učestvovalo oko 250 takmičara iz 17 klubova iz Republike Srpske i Republike Srbije. Takmičilo se na tri borilišta.

Karatisti iz karate sekcije „Gornja Slatina“ osvojili su zapažene rezultate, sa svojih 6 takmičara.

Trener sekcije Marko Kostić kaže da je zadovoljan takmičenjem.
- Naša ekipa osvojila je ukupno 13 medalja, od  čega je 5 bronzanih medalja, 5 srebrnih i 3 zlatne medalje. Naši takmičari bili su zastupljeni u svim disciplinama. Želio bih izdvojiti Borisa Nedića  i Jelenu Mikić, koji su nedavno počeli da rade borbe na takmičenjima i ostvarili su zapažene rezultate. Uzeli smo 4 medalje u borbama, jednu zlatnu, dvije srebrene i jednu bronzanu medalju - iznio je svoje impresije trener Kostić.

Glavni trener Nikola Živković Jimmy, nosilac crnog pojasa 8 dan, takođe je izrazio svoje zadovoljstvo i rekao je: - Naš klub broji oko 30 članova i na ovom takmičenju smo se pojavili u punom sastavu što je na kraju i rezultiralo osvajanjem pehara kao najuspješniji klub na turniru sa najviše osvojenih medalja.  Takođe naš član Lazar Dušanić je proglašen za najuspješnijeg takmičara. Još bih želio da dodam da su u klubu nedavno podijeljene i trenerke za sve članove kluba.

Ružica Aranđić

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi