Pretraga

Arhiva članaka

23. децембар 2016.

Osamdeset godina FK “Mladost” iz Donje Slatine

Fudbalski klub “Mladost” iz Donje Slatine kod Šamca večeras je obilježio 80 godina postojanja.
Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević uručio je zlatnu povelju predsjedniku kluba Draganu Aranđiću.
– Da nema entuzijasta koji se nalaze u ovakvim sredinama, najvjerovatnije, ni fudbal ne bi bio takav na nivou Republike Srpske – rekao je Kovačević.

Aranđić je podsjetio na istoriju kluba koji je počeo da radi 1936. godine, prekidao rad kada su bili ratovi, pa ponovo oživljavao.
– Sedmu godinu zaredom igramo u Drugoj ligi Republike Srpske, stabilan drugoligaš, dvije mlađe selekcije – rekao je Aranđić.
Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević rekao je da je ovaj jubilej ponos za opštinu, regiju i Republiku Srpsku.
– Ovo je izuzetak, a mnogo nam izuzetaka treba u svakoj sferi života. Ljudi iz Fudbalskog kluba “Mladost” pravi su primjer da je radom, trudom i entuzijazmom moguće pokazati da se može više i bolje.
Milićević je dodao da je opština sve ove godine davala maksimalnu podršku, ne samo ovom klubu nego i svim drugim sportskim radnicima i drugim klubovima.

GlasRegije
Slični članci:
>>  FK „Mladost“ Donja Slatina

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi