Pretraga

Arhiva članaka

4. април 2016.

Најбољи на општинском такмичењу

Након реализованих школских такмичења 1. априла у ЈУ ОШ „Горња Слатина“ у Горњој Слатини одржано је општинско такмичење из предмета „Демократија и људска права“.

„Учествујући у пројекту „Ја грађанин“ ученици шестог разреда су оспособљавани да идентификују проблем, слободно изнесу своје мишљење и ставове поткрепљене аргументима“ - каже директорица школе Цвијета Јовић.


Она је додала да је циљ такмичења да код ученика подстичу важност стицања знања, способности и увјерења, што ће им користити током даљег школовања и живота.
„Након успјешно реализованог такмичења из Демократије и људских права могу само да изразим радост и понос због освојеног првог мјеста“ - каже Јовићева.
Она је честитала свим учесницима такмичења који су својим учешћем допринијели да такмичење буде успјешно реализовано, а посебне честитке екипи из шестог разреда на заслуженој побједи.
„Радујем се следећој етапи – регионалном такмичењу и даљој сарадњи са Образовним центром за демократију и људска права - Civitas-ом“ - каже Јовићева.

Светлана Павловић, дипл. журналиста

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi