Pretraga

Arhiva članaka

12. јул 2014.

Od opstanka do ulaska u viši rang



GORNJA SLATINA - Fudbaleri Budućnosti iz Gornje Slatine završili su sezonu u Područnoj ligi PFS Doboj na drugom mjestu i naredne sezone će igrati u višem rangu, Regionalnoj ligi RS, grupa "Centar".

Sezonu prije, ekipa iz Gornje Slatine je bila pretposljednja, sa malim šansama za opstanak. Na čelo kluba u januaru 2013. godine došao je Rado Bosić, od tada kreću uspjesi.

- Dolaskom nove uprave kluba u januaru 2013. godine, uspjeli smo da ekipu spasio ispadanja, da sezonu završimo na 10. mjestu. Mnogo toga smo morali promijeniti, ekipa je počela kvalitetnije raditi i plodovi tog rada su stigli u ovogodišnjoj sezoni. Nakon jesenjeg dijela zauzeli smo drugo mjesto i u proljećnom dijelu vodili smo veliku borbu za ekipom Poleta 1926 iz Broda za prvo mjesto. Sticajem srećnih okolnosti, uspjeli smo da kao drugoplasirana ekipa obezbjedimo plasman u regionalni "Centar", ističe Rado Bosić, predsjednik Budućnosti iz Gornje Slatine.

Nova liga donosi i nove izazove pred fudbalere iz Gornje Slatine.

- U narednim danima očekujemo da počnemo sa pripremama. Svi igrači, koji su nosili dres u proljećnom dijelu prvenstva, biće na raspolaganju i u novoj sezoni. Uprava intenzivno radi na dovođenju pojačanja na deficitarnim mjestima u ekipi. Vjerujem da možemo biti u gornjem dijelu tabele u Regionalnoj ligi RS, grupa "Centar", kaže predsjednik Bosić.

                                                                                                                     Vojo Sajlović

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi