Pretraga

Arhiva članaka

20. фебруар 2019.

Modriča Alfa – Mladost 3:1 (1:0) / prijateljska

Prijateljska utakmica: Modriča Alfa – Mladost (Donja Slatina) 3:1 (1:0)

Stadion u Crkvini. Gledalaca: 50. Strelci: Trifković, Mićić (ag), Kostadinović za Modriču Alfa, a Čaušević za Mladost. Crveni kartoni: Stefan Trivan (Modriča Alfa), Elvis Huseinagić (Mladost).


MODRIČA ALFA: Tripić, Vejnović, Kojić, Perić, Stepančev, Trifković, Todorović, Prljeta, Mrđan, Purić, Trivan. Još su igrali: M.Maslić, Đurić, Lukić, D.Maslić, Adžić, Radić, Miljević, Karamanović, Kostadinović.
MLADOST: Lukanović, Limić, Čaušević, Mićić, Huseinagić, Petruljević, Rudan, Hasić, Paležnica, Jović, Mišić. Još su igrali: Čeliković, Perić, Dejić, Stefanović.

ŠAMAC – Fudbaleri Modriče Alfa i Mladosti iz Donje Slatine, timova koji su u minuloj sezoni jedno vreme bili konkurenti za plasman u prvoligaško društvo, pokazali su borbenost. Ipak, utisak je da je izostala lepota igre, tečne akcije, sve ono što je magnet za gledaoce.

Tim iz Donje Slatine jeste pokazao kvalitet drugoligaškog ranga, ali Modriča Alfa nikako da pronađe sebe. Njena igra mora imati glavu i rep, ako se želi ostvariti cilj. Prvoligaški status treba zadržati na terenu igrom, a ne pukim obećanjima.


Donjoslatinci u sledećoj proveri igraju protiv Usore, dok će Modričani u subotu protiv federalnog prvoligaša iz Orašja imati priliku da se poprave. Uskoro će nastavak sezone, pa bi do tada sve trebalo biti utegnuto.

Da ne škripi...

Slađan JEREMIĆ

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi