Pretraga

Arhiva članaka

13. јул 2017.

Mladost kreće prema vrhu drugoligaškog zapada

Fudbaleri Mladosti iz Donje Slatine, članovi drugoligaškog Zapada, krenuli su sa pripremama. Treneru Nihad Kadiću na prozivku se javio 21 fudbaler.

- Cilj Mladosti ove sezone je da budemo među tri najbolja kluba na drugoligaškom Zapadu. Po meni favoriti su Modriča koja svake godine ima visoke ambicije, Proleter Teslić, koji najavljuje borbu za prvo mjesto , kao i Omarska koja ima najuigraniju ekipu. Sloboda Novi Grad i Borac Šamac imaju problema sa finansijama, i mislim da neće moći parirati nabrojanim ekipama.
Kada je u pitanju igrački kadar, manje-više ostao je na okupu ali ima i nekih novih lica. Još uvijek nisu produžili ugovore Radoslav Tešić i Tarik Čolić. Slaven Todić je sam tražio papire. Miloš Mitrović, koji je došao kao veliko pojačanje iz Srbije nije opravdao naša očekivanja. Naše najveće pojačanje biće povratak na teren, nakon povrede, Ismira Hasića. Kada se potpuno oporavi on će biti najbolji igrač lige, jer momak je sa 17 godina igrao Premijer Ligu. Tu su još Zoran Perić i Nikola Paležnica, koji dolaze iz šamačkog Borca, te Asim Čaušević iz Bosna Mionice. Gotovo smo kompletirali tim, popunjeni smo na svim pozicijama, a plan je da još angažujemo dva igrača na pozicijama lijevog bočnog i štopera - poručio je trener Nihad Kadić.

U sklopu priprema Mladost će odigrati šest prijateljskih utakmica. Rivali su Omladinac iz Mionice, Dinamo iz Donje Mahale, Jedinstvo iz Odžaka, Sloga Jakeš, ekipa iz Sremske Mitrovice (30. jula), a generalka je protiv Proletera iz Dvorova.

G. Popović

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi