Pretraga

Arhiva članaka

12. април 2015.

Budućnost samo do boda



GORNJA SLATINA - 11.4.2015. g.

U okviru 18. kola Regionalne lige, Budućnost i Vranjak podijelili su bodove. 
Budućnost je dobro počela utakmicu. U prvih pola sata uspjeli su postići dva pogotka koji su ispostavilo se kasnije bili dovoljni samo za remi. 

Prvi pogodak postigli su u 14. minutu, nakon neuspjele ofsajd zamke gostiju, A. Avrić je prošao lijevom stranom, ubacio prizemnu loptu u peterac protivnika na koju je natrčao Danijel Vuksanović i pospremio je u mrežu. Drugi, u 29. minutu - na dubinsku loptu sa sredine terena, loše reaguje odbrana gostiju i omogućuje danas raspoloženom Danijelu Vuksanoviću da neometan primi loptu na penalu i bez većih problema savlada golmana Stjepanovića.
I to je otprilike sve što je Budućnost pokazala na ovoj utakmici.
Vranjak je do boda u Slatini došao na samom kraju prvog poluvremena. U 43. minutu igrač gostiju Stojanović, preciznim šutem sa ivice šesnaesterca smanjuje prednost na 2:1. Nakon dva minuta, Novak Savić odlično prodire sa desne strane u kazneni prostor protivnika i preciznim udarcem poravnava rezultat.

U drugom poluvremenu trener domaćih pojačao je napad nastojeći doći do pobjede ali bez uspjeha. Gosti su se znalački branili a u nekim trenucima i ozbiljno zaprijetili.
Podjela bodova realan je ishod današnje utakmice.

Mladoj ekipi Budućnosti neka ova utakmica bude pouka da za pobjedu nije dovoljno igrati dobro pola sata - utakmica traje 90 minuta.


BUDUĆNOST - VRANJAK - 2:2

Stadion: FK "Budućnost", Gornja Slatina.
Gledalaca: 100.
Sudije: Bojan Veselinović, Goran Pavić i Boban Miladinović.
Delegat: Goran Stojanović.
Žuti kartoni: Danijel Vuksanović, Radić, Radulović i A. Avrić (Budućnost). 

Crveni karton: Nije bilo. 

BUDUĆNOST: Tuzlaković, Mokrić, A. Avrić (od 43. min. Dragan Vuksanović)M. Avrić, Dragan Vuksanović, Gajić (od 58. min. Ilišković), Vasiljević, Danijel Vuksanović, Radulović, Radić i Đukić (od 78. min. Tešić)Trener: Milan Gajić.
VRANJAK: Stjepanović, N. Savić, Č. Stojanović, Gutić, Đurđević, S. Stojanović, D. Savić, Lukić, Gajić (od 73. min. Mićić), Milašinović i Gerusi. Trener: Duško Gajić.

Igrač utakmice: Danijel Vuksanović (Budućnost).

Tabela i ostali rezultati: http://pajicpredrag.blogspot.com/p/fudbal.html.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi