Pretraga

Arhiva članaka

25. август 2014.

Modriča pobijedila u Slatini


Modriča-Maksima zasluženo je pobijedila Mladost u Slatini. Utakmica je igrana u okviru drugog kola Druge lige FS RS, grupa Centar.

Što se tiče prvog poluvremena, telegrafski možemo izvjestiti - nije se dogodilo ništa. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena. Nije bilo prilika, niti nekih lijepih akcija, pa čak ni šuteva na gol.

Drugo poluvrijeme, druga slika.
Trener Mladosti Božanović je sa dvije izmjene na poluvremenu imao namjeru pojačati napad i pokušati dobiti utakmicu. U početku to je i rezultiralo određenim pritiskom na gol protivnika iz koje su se izrodile i neke prilike. Najpovoljnija je bila u 60. minuti kada je iz gužve u gostujućem kaznenom prostoru šut Miloša Ilića na gol-liniji pogodio odbrambenog igrača gostiju Koprivicu.
Gosti su kontrom u 71. minuti došli do prednosti, šut Demonjića sa desetak metara ispred Lakića nisu uspjeli izblokirati Arnautović i D. Ilić. Novi šok za domaćina slijedio je pet minuta kasnije, nova kontra, ponovo šut Demonjića i ponovo pogodak.
Prekrasnim pogotkom sa oko tridesetak metara Miloš Ilić je vratio neku nadu Mladosti u 87. minuti.
Sve se završilo u 90. minuti, lijepim šutem sa ivice šesnaesterca i golom Lukića.

Bodovi su otišli u Modriču. Mladost mora što prije stabilizovati ekipu, prestati sa eksperimentisanjem jer ukoliko se nastavi sa rasprodajom bodova na domaćem terenu Mladosti se ne piše dobro.

MLADOST - MODRIČA-MAKSIMA 1:3 (0:0)

Strijelci: 0:1 Demonjić (71), 0:2 Demonjić (76), 1:2 M. Ilić (87), 1:3 Lukić (90).
Stadion: FK "Mladost", Donja Slatina.
Gledalaca: 300.
Sudije: Aleksandara Railić, Zoran Tripunović i Aleksandar Šarčević.
Delegat: Vjekoslav Čakarević.
Žuti kartoni: Tešić i Čančarević (Mladost), Koprivica (Modriča-Maksima).
Crveni kartoni: Nije bilo.

MLADOST: Lakić, Kadić, Tomašević, D. Ilić, Huseinbašić, Simeunović (od 46 min. Mirić), Tomašević (od 46 min. M. Ilić), Tešić, Arnautović,  Maksimović, Zorić (od 73 min. Pavlović). Trener: Nema.

MODRIČA-MAKSIMA: Tripić, Bojić, Koprivica, Kojić, Perić, S. Sarkić (od 66 min. Demonjić), Pejić (od 73 min. Radić), Prljeta, G. Lukić, Đokić, Lj. Sarkić (od 82 min. Vidaković). Trener: Nikola Nikić.

Igrač utakmice: Aleksandar Demonjić (Modriča-Maksima).

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi