Pretraga

Arhiva članaka

2. октобар 2012.

Druženje starih osoba

U nedjelju, 30.09.2012. u organizaciji Crvenog krsta Opštine Šamac, volontera MS Crvenog krsta Srednja Slatina i Udruženja žena Srednja Slatina održano je druženje starijih osoba. Želja organizatora je bila da pokažu starim osobama da nisu same. Ova manifestacija upriličena je povodom Međunarodnog dana starih koji se obilježava 1.oktobra. Za sve učesnike sa područja opštine obezbijeđen je prevoz.

Druženje je započelo u 14 časova. Skupu je prisustvovalo preko 200 posjetilaca. U ime organizatora prisutne je pozdravila Marija Marić, poželjela im je lijep i ugodan boravak u našem selu. Posebne pozdrave i zahvalnost za prisustvo uputila je volonterima Crvenog krsta iz Gradačca sa kojima naša sekcija ima dobru saradnju.

U kulturno-zabavnom dijelu ove svečanosti nastupili su članovi Folklorne sekcije Srednja Slatina igrajući nekoliko kola iz Posavine. U okviru tombole podijeljeno je oko pedesetak simboličnih nagrada.

Četvero volontera Crvenog krsta, mjesne sekcije Srednja Slatina u akciji "Pomoć u kući" obilaze jedanaest starijih osoba kojima je ovakav vid pomoći potreban.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi