Pretraga

Arhiva članaka

23. фебруар 2015.

Ivana pobjednik u Obudovcu


Ivana Marić iz Srednje Slatine, pobjednik je takmičenja pjevača amatera u Obudovcu, održanog u subotu, 21.2.2015. godine. Drugo mjesto pripalo je Zorani Stojanović iz Modriče a treće mjesto su podijelili sestra i brat, Mišela i Danijel Simićević iz Obudovca.

"Raspjevane pokladske večeri" naziv je ove manifestacije, organizator  je SPKD "Prosvjeta" iz Obudovca a pokrovitelj Opština Šamac. Ovo je bilo četvrto po redu takmičenje i učestvovalo je 12 pjavača amatera.
Bilo je prisutno oko 150 gledalaca.

Ivana je pobijedila odličnom interpretacijom pjesama: "Ne znam šta si tugo moja" i "Treba vremena".
Bio je ovo njen četvrti nastup u Obudovcu i uvijek je bila među najboljima. Ovaj put, bez dileme, i za žiri i za publiku, Ivana je bila najbolja. Osim diplome za I mjesto osvojila je i novčanu nagradu u vrijednosti od 200 KM.

Ivana je rođena 1999. godine, učenica je prvog razreda srednje medicinske škole u Šamcu. Osim pjevanjem, bavi se i folklorom i jedan  je od najaktivnijih članova Prosvjete iz Srednje Slatine.

Slatina ima zvijezdu - Slatina ima Ivanu.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi